Age verification

AI PESTE 18 ANI?

Intrând pe acest site sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate.

Făcând clic pe „Da”, confirmați că aveți vârsta legală pentru a accesa acest conținut. Dacă nu aveți peste 18 ani sau nu doriți să vă confirmați vârsta, vă rugăm să faceți clic pe „Nu”. Mulțumesc pentru întelegere.

Bardar.md

Bardar_Divin_md

Premieră pentru Republica Moldova – Bardar lansează sticla din stejar care maturează divinul

Vinăria Bardar, una din top 3 cei mai mari producători de divinuri din Moldova, lansează în premieră pentru țara noastră sticla din stejar care maturează divinul.

Vinăria Bardar este în pas cu ultimele tendințe de producere și design pentru băuturile tari. Astăzi, Bardar a lansat o serie limitată de divin în sticle de stejar, din specia Quercus Eilirpa, care fost sădit în anul 1929.

Sticla Bardar Quercus Eilirpa transformă orice divin cu potențial într-un adevărat spectacol al gustului. Noul produs a fost lucrat o perioadă de aproape doi ani. Orice iubitor de divinuri ar putea avea astăzi o bucățică de stejar nobil în propria colecție în care să matureze licoarea zeilor în condiții casnice. Sticlele pot fi apreciate pentru designul clasic, dar și pentru durabilitatea lor – fiind foarte practice, unice și rezistente. Bardar a lansat sticlele într-o ediție limitată de doar 500 de unități. Fiecare persoană poate să matureze divinul oricât dorește. Sticla de stejar imită butoiul și ne oferă un aspect premium care păstrează intactă intensitatea întregului buchet de arome.

Iubitorii de divin vor descoperi un gust extraordinar de nuanțe de trandafir și fructe uscate, ce îmbină aroma de viță-de-vie în floare și stejar tomnatic. Divinul Bardar se va remarca printr-un gust moale, armonios, cu nuanțe delicate de ciocolată și vanilie, dar și o culoare luxoasă de chihlimbar. Calitatea lemnului de stejar și umiditatea interioară sunt fundamentale pentru produsul final. În acest sens, Bardar va oferi iubitorilor de divin posibilitatea să-și matureze singuri divinul atât cât își doresc și să îi ofere o viață cât mai îndelungată.

“Într-o epocă a vitezei și a marilor schimbări, Bardar vine cu o noutate pentru colecționarii de băuturi tari. Seria exclusivă de sticle Bardar Quercus Eilirpa este confecționată din lemn de stejar din specia Quercus Eilirpa, o specie rară. Va fi un produs elegant și unic. Suntem bucuroși să vă surprindem de fiecare dată.”, a declarant Directorul Bardar, Mihai Duca.

DESPRE VINĂRIA BARDAR

În anul 1929 un întreprinzător german, pe nume Muller, a pus bazele a ceea ce este astăzi Vinăria Bardar, construind o mică distilerie în comuna BARDAR. Deja în anii ’40 mica distilerie se transformase într-o adevărată fabrică de producere a distilatelor și vinurilor. La momentul actual Vinăria Bardar se află în TOP 3 producători de divinuri din Republica Moldova. Compania Bardar produce Divinuri – distilate de vin, învechite 3 ani, 5 ani, 7 ani, 10 ani, 15 ani, 20 ani.

Sursa:https://unimedia.info/ro/news/a3f256b348f98851/premiera-pentru-republica-moldova-bardar-lanseaza-sticla-din-stejar-care-matureaza-divinul.html

IM VINĂRIA-BARDAR SA

MD-2069, mun. Chisinau,
str. Calea Iesilor 8
tel: +373 68 551 102
fax: +373 22 85 60 30

© 2023 IM VINĂRIA-BARDAR SA
All Rights Reserved

No products in the cart.